ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΒΙΝΤΕΟΛΗΨΙΑΣ

Photography

Preparing

Ένα καλό βίντεο απαιτεί καλό σχειδασμό. Έτσι το πρώτο βήμα στην δημιουργία αυτού του βίντεο είναι η φάση του σχεδιασμού. Σε αυτή την φάση έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έρευνα στο θέμα του βίντεο, να σχεδιάσουμε προσεκτικά και να κάνουμε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να εστιάσουμε στην επιτυχία του βίντεο.

 

Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό του στόχου για το βίντεο, την δημιουργία μιας ιστορίας και την μετατροπή της σε σενάριο. Χρειάζεται επίσης να βρούμε τους κατάλληλους ηθοποιούς, τον εξοπλισμό αλλά και τις καλύτερες δυνατές τοποθεσίες γυρισμάτων. Αφού τελειώσουμε με όλα αυτά κάνουμε μια συνάντηση με τον πελάτη μας προκειμένου να τον ενημερώσουμε για την εξέλιξη του πρότζεκτ και να εξετάσουμε μαζί του μια τελευταία φορά το σενάριο πριν την έναρξη των γυρισμάτων.

Shooting

Η φάση των γυρισμάτων είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά μέρη της παραγωγής ενός βίντεο. Έχοντας σχεδιάσει τα πάντα με λεπτομέρεια μπορούμε να είμαστε έτοιμοι την μέρα των γυρισμάτων ώστε να πάμε στις τοποθεσίες και να αρχίσουμε τα γυρίσματα με βάση το σχέδιο. Αυτή η φάση περιλαμβάνει το στήσιμο του εξοπλισμού ήχου, βίντεο αλλά και τα φώτα. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ξεκινάει η φάση της επεξεργασίας όλου του υλικού.

Έχοντας βιντεοσκοπήσει όλα τα απαραίτητα πλάνα, αρχίζουμε να εργαζόμαστε στο πρότζεκτ φτιάχνοντας ένα αντίγραφο ασφαλείας και κατόπιν ξεκινόντας την επεξεργασία του βίντεο, του ήχου και την χρωματική διόρθωση.

Το υλικό χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια δίνοντας μας την δυνατότητα να επιλέξουμε μόνο τα πιο ποιοτικά μέρη του για χρήση. Η καλή μουσική και επεξεργασία χρωμάτων στο τέλος συμβάλουν σε μια κορυφαία εμπειρία θέασης.

Ποιο είναι το project σας;