ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Logo Design

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Ένα λογότυπο αποτελεί το σήμα κατατεθέν μια εταιρείας, ενός δικτύου καταστημάτων, ενός brand ή ακόμη και ενός δημοσίου προσώπου. Για το λόγο αυτό, ο σχεδιασμός λογοτύπου εταιρίας, είναι μια διαδικασία κομβικής σημασίας για την πορεία ενός brand.

Συνήθως τα χρώματα, το ύφος και ο χαρακτήρας του λογοτύπου είναι τα βασικά στοιχεία που συνιστούν τις κατευθυντήριες γραμμές ολόκληρης της εταιρικής ταυτότητας, της διακόσμησης των χώρων, της ένδυσης των υπαλλήλων και της συνολικής εικόνας μια επιχείρησης. 

Η διαδικασία

Πολλές φορές το λογότυπο, το οποίο είναι και το εμπορικό σήμα μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού, αποκτά αξία σε οικονομικό, ιστορικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η διαδικασία που ακολουθούμε στη doodler.studio για τη δημιουργίας και στο σχεδιασμό ενός λογοτύπου επιχείριση, είναι η ακόλουθη:

  1. Ο προσδιορισμός του ύφους. Αυτο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως είναι οι στόχοι του brand, τα target groups των πελατων η των συνεργατών που στοχεύει, η επικράτεια στην οποία επιλέγει να δραστηριοποιηθεί, όπως επίσης και αισθητικοί παράγοντες που επηρεάζονται από προσωπικές απόψεις και επιλογές.
  2. Η συλληψη της ιδέας. Η επιλογή καη συγκέντρωση των στοιχείων, των χαρακτήρων, των πρωταγωνιστών και της κουλτούρας που θα χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο λογότυπο.
  3. Αποτύπωση της ιδέας και δημιουργία mockups.
  4. Επιλογή χρωματικής παλέτας και γραμματοσειρά.
  5. Τελική μορφή λογοτύπου.

Παραδοτέα Αρχεία:

.eps / vector version / (για κάθε είδους χρήση)

.pdf / print version 300dpi / (για χρήση εκτύπωσης) .png .jpg / web version 72dpi / (για χρήση web)

Ενδιαφέρεστε για σχεδιασμό λογοτύπου;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.